Prefabrik Ev

Wiki Article

Prefabrik evler fabrikada hazırlanıp müşterinin yerinde montajlanmaktadır. Hazır duvar panellerinin cıvata ve clinch sistemiyle bağlanarak oluşturulduğu bu sistem prefabrik yapı sistemi olarak adlandırılır.

Geleneksel evlerin aylarca bitmek bilmeyen inşaat sürelerinin aksine çOkay daha hızlı bir şekilde inşa edilen prefabrik evler, bileşenleri fabrikada monte edildiği için üretim sürecini daha hızlı hale getirir.

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda 2 yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

Karmod her konuda olduğu gibi satış sonrası servis konusunda da sektörde öncü ve lider konumdadır. Satış sonrası servisimiz her zaman sizin yanınızdadır.

Bu evler ruhsatlı ve plakalı olduğundan dolayı imar iznine tabi olmamaktadır ve araç sınıfında nitelendirilmektedir. Yine de bazı belediyeler prefabrik evler için özel izin tanımaktadır bu yüzden bununla alakalı belediyeye ya da bulunmuş olduğunuz şehirde ki mimarlık ofislerine prefabrik ev yapma ile alakalı detaylı bilgiyi sorabilirsiniz.

Sözleşmemizde bulunan genel kullanım şartlarına uygun olarak kullanıldığında üretim ve montaj hatalarına karşı garanti süremiz bir yıldır.

Taşınabilirdir, dolayısıyla kullanıcı dilerse evinin başka arsaya taşınmasını sağlayabilir.

Bu nedenle perfabrik yapılar israfsız üretim sistemiyle imal edilmektedir. Bu durum prefabrik ofis fiyatlarına avantaj olarak yansıtılmakta ofis inşa maliyeti tercih eden müşteriler lehinde aşağılara inmektedir. Kısa sürede inşa edilmesinin getirdiği bir avantaj da ofisin çok daha kısa süredelerde faaliyete alınması ve ofis yapı amortisman giderlerinin ortalamasını düşürmesidir. Siz de yönetmi binası, satış ofisi gibi çok sayıda iş yeri ihtiyacınızda Karmod’u tercih edin ofisinizi dert etmeyin. prefabrik ev fiyatları fifty metrekareden çOkay katlı büyük metrajlara kadar hazır ofisinize kısa sürede en cazip fiyatlarla sahip prefabrik ev fiyatları olun.

Prefabrik evlere olan ilginin bir diğer nedeni de üretim hızıdır. Prefabrik evler, geleneksel evlerden çOkay daha hızlı inşa edilir ve bu da yeni bir eve olabildiğince çabuk taşınmak isteyen insanlara hitap eder.

Evde yer alan açık mutfak, ferah bir yemek alanı oluştururken, contemporary cihazlar ile donatılmıştır. Geniş pencereler ve kapılar sayesinde evin içi doğal ışıkla aydınlanırken, ferah ve rahat bir atmosfer yaratır.

Prefabrik evlerin izolasyon projesi konutun kullanılacağı bölgenin iklim şartları dikkate alınarak hazırlanıyor. Tam yalıtımlı prefabrik evler yazın sıcağı veya kışın soğuğundan etkilenmeden en iyi ergonomide kullanılır.

Lüks yaşam alanı şeklindeki prefabrik konteyner, havuzlu ev prefabrik ev modelleri gibi tasarımların yanı sıra ofis, atölye, depo olarak kullanıma uygun olanlar bulunur. Prefabrik ev konutlarının en önemli özelliklerinden biri prefabrik ev de farklı iklim koşullarına göre üretilebilmeleridir. Yapıların duvar kısımlarında prefabrik ev modelleri bulunan paneller arasında ultra yoğun izolasyon malzemeleri eklenerek hem ses hem de ısı yalıtımı sağlanır. Bu da klasik betonarme konuta kıyasla çAlright daha yüksek yalıtım sağlar.

Belirtilen hazır ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

Modern-day bir görünüme ve minimal bir tasarıma sahip olan tek katlı prefabrik ev seçenekleri, yaşam tarzında sadeliği belirlemiş kişilerin propertyımına koşuyor.

Report this wiki page